Yrityksen ideologia

Avustajasi Oy on perustettu 21.2.2020. Yritys on uusi ja yrittäjällä on kokemusta yrittäjyydestä 10 vuotta sekä alan tuntemusta ja osaamista vuosikymmenten ajalta. Ihan noviisin palveluita ei siis ole tarjolla.

Yrityksen palvelut suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan toiveet kuunnellaan ja kuullaan sekä työnjohtajuus säilyy asiakkaalla, yritys tuottaa palvelun ja toimii työnantajana, huolehtien työnantajavelvotteista. Palvelun suorittajan valintaan luonnollisesti asiakas osallistuu sekä yhdessä sovitut työsuojelulliset asiat ratkaistaan yhdessä. Myös työntekijän perehdytykseen edellytetään asiakkaan osallistumista ja yritys huolehtii työntekijän työterveyshuollosta ja vuosittaisista koulutustarpeista.

Avustajasi Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on tuottaa laadukasta ja ihmislähtöistä palvelua asiakkailleen. Yrityksen verotusmaa on Suomi. Yrityksen tuotolla hoidetaan kaikki lakisääteiset kulut sekä palkat ja mahdollisella voitolla tuetaan meille tärkeitä asioita, kuten työllistyminen ja harrastaminen ihmisille, joilla jokin toiminnallinen rajoite.

Avustajasi Oy haluaa tukea vammaisten henkilöiden työllistymistä ja onkin ostanut kirjanpitopalvelut Debet-Mikko tmi tilitoimistolta. Mahdollisesti muitakin toimia hoitamaan palkataan osatyökykyisiä ihmisiä. Kunhan työ ja tekijä kohtaavat, ei estettä ole.

Avustajasi Oy haluaa myös tukea vammaisurheilua, kulttuurin- ja taiteentekijöitä, joilla jokin toiminnallinen rajoite.
Avustajasi Oy on mukana tukemassa pararatsastaja Jaana Kivimäen kansainvälistä menestystä ratsastuskentillä sekä mahdollista matkaa kohti Paralympialaisia ja Jari Gregin muusikon uraa.


Avustajasi Oy:n palveluita käyttävänä myös sinä voit olla mukana tukemassa hyvien asioiden toteutumista.