Ajankohtaista!

Lahjakortti lahjaksi

Lahjaksi hänelle, jolle et keksi sopivaa lahjaa tai hänellä on jo kaikkea tai et pääse tänä vuonna häntä tapaamaan juhlapäivänä. Hänelle, jota haluat muistaa tai hänelle, jonka arkea haluat helpottaa. Meiltä voit hankkia lahjakortin, jolla voit helpottaa läheisesi, omaisesi, sukulaisesi tai ystäväsi arkea. Lahjakortilla voit hankkia kaikkia palveluitamme yhden tai useamman kerran. Lahjakortilla voit hankkia vaikka ulkoilu seuraa läheisellesi, joka asuu tehostetussa palveluasumisessa tai muuta mielekästä tekemistä. Lahjakortti on myös hyvä lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea tai tarve lahjoille muuten vähentynyt. Osta palvelua! Kevään ikkunanpesut, kevätsiivous, viikkosiivous, ruohonleikkuu kesällä tai jokin muu palveluistamme

Lahjakortit toimitamme sinulle sähköisenä tai paperisena postitse. Voimme toimittaa myös suoraan lahjakortin saajalle. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, me toteutamme! Lahjakorttimme ovat käytettävissä kaikissa kunnissa, joissa toimimme palveluntuottajina.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää puh. 040 504 1032 

HUOM! Koronapandemian aikana

KORONA VALITETTAVASTI VAIKUTTAA MYÖS MEIDÄN TOIMINTAAN.
HALUAMME KUITENKIN TOIMIA HYVIN JA JOKAISEN TERVEYTTÄ KUNNIOITTAEN. NOUDATAMME HYVÄÄ HYGIENIATASOA JA KÄYTÄMME SUOJAVARUSTEITA, MUTTA VÄLTÄMME TURHIA LÄHIKONTAKTEJA JA SE VAIKUTTAA TÄLLÄ HETKELLÄ SITEN, ETTÄ TYÖHAASTATTELUT SEKÄ UUSIEN TYÖNTEKIJÖIDEN REKRYTOINTI ON HAASTAVAA. TEEMME VAIN VÄLTTÄMÄTTÖMÄT REKRYTOINNIT NIIN KAUAN, KUNNES PANDEMIA HELLITTÄÄ. HALUAMME TURVATA MYÖS ASIAKKAIDEMME RISKIN SAIRASTUA JA TEEMME KAIKKEMME, JOTTA ASIAKKAAMME KOKISIVAT OLONSA TURVALLISEKSI JA KORONA VAPAAKSI. PYRIMME VÄLTTÄMÄÄN TURHIA ASIAKASKONTAKTEITA JA SAAMAAN VAKITYÖNTEKIJÄN JOKAISELLE ASIAKKAALLE. SAMALLA KUITENKIN JOUDUMME LUOPUMAAN KAIKISTA HÄTÄRATKAISUISTA PALVELUN LAADUN SÄILYTTÄMISEKSI. PYYDÄMMEKIN TEILTÄ KAIKILTA YMMÄRRYSTÄ JA YHTEISTYÖTÄ PANDEMIAN AJALLE.