Varttuneemman väen kotipalvelun tukipalvelut

Varttuneemmille kotona pärjääville ihmisille meiltä löytyy palveluita kotiin tuotaviksi. Avun tarve voi olla pysyvää tai tilapäistä. Palvelumme ovat käytettävissä palvelusetelillä tai itse maksaen laskutuksella kotitalousvähennystä hyödyntäen. Palvelu on arvonlisäverotonta sosiaalipalvelua.

Tarjoamme apua asiointiin, kodinhoitoon, henkilökohtaisen hygienian hoitoon, pyykinpesuun, kauppa asioihin, lukemiseen ja kirjoittamiseen, saattajapalvelua lääkäriin tai laboratorioon sekä tietokoneen käytön tukea ja apua.

Ottamalla yhteyttä meihin, tulemme tekemään kanssasi palvelukartoituksen veloituksetta. Samalla voimme yhdessä pohtia työtehtäviä, kuukausittaista tuntimäärää ja minkälainen työntekijän hakuprosessi käynnistetään.

Työntekijän etsimme yhdessä, jotta löytäisimme heti toimivan yhteistyön ja työntekijän valintaan toivomme sinun osallistuvan. Löydettyämme työhön soveltuvan ihmisen, teemme hänen kanssaan työsopimuksen sinun tarpeitasi vastaavana. Toivomme sinun ja työntekijän yhdessä suunnittelevan aina tulevat työvuorot riittävän ajoissa, jotta voisimme olettaa niiden
vastaavan mahdollisimman hyvin sinun tarpeisiisi.

Teemme kanssasi palvelusopimuksen, mutta muistathan, että olet kanssamme toimiessa kuluttajasuojalain mukainen kuluttaja ja mikään ei velvoita sinua sitoutumaan meihin. Eli toistaiseksi voimassaoleva sopimus on purettavissa ilman irtisanomisaikaa ja määräaikainen sopimus kahden viikon irtisanomisajalla. Ainoastaan sovitut työvuorot tulee perua 24 tuntia ennen työvuoron alkua. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, on meillä oikeus laskuttaa tunnit, joka tarkoittaa myös sitä, että sinulta kuluu saman verran tunteja.

Nämä ohjeet ovat suoraan kaupungin laatimasta palvelusetelituottajien sääntökirjasta, jotka haluamme kertoa myös sinulle.