Tullaan tutuiksi Pirkko Jokilehto

Olen Pirkko, Raahesta lähtöisin ja nykyään Oulussa asuva 50+ nainen.

Olen työskennellyt lähes parikymmentä vuotta erilaissa sisustusliikkeissä myyjänä. Koulutukseltani olen sisustussuunnittelija ja tradenomi. Sisustussuunnitteluopinnoissa painotettiin erityisesti tilojen toiminnallisuutta ja turvallisuutta ja myös seniorisenioriasuminen oli yksi opintokokonaisuus.

Käsillä tekeminen ja erilaiset käsityöprojektit ovat läsnä arjessa lähes joka päivä. Tutustun mielelläni uusiin paikkoihin ja matkustelu on tärkeä asia elämässä. Ja matkusteluun liittyy olennaisesti valokuvaaminen ja matka tunnelmien tallentaminen. Lisäksi nautin rauhallisista kävelylenkeistä metsässä koiran kanssa. Olen myös viiden lapsen isoäiti, joten välillä vauhtia riittää ja vaarallisia tilanteitakin sattuu.

Olen herkistynyt tuoksuille ja sen myötä oma maailmani on muuttunut. Tavallinen arki ja sen osa-alueet on täytynyt järjestää uudelleen. Joudun miettimään tuoksuasioita omassa kodissani, mutta myös liikkuessani kodin ulkopuolella. Tämä tuoksuyliherkkyys ominaisuus vaikuttaa valintoihini kaikissa sosiaalisissa tilanteissa, kaupassa asioidessa, juhlissa ja matkustaessa.

Ihan tavallisia asioita täytyy ennakoida ja elämää on joutunut kaventamaan, mutta kaikkiin ongelmiin on kuitenkin löytynyt ratkaisu. Kaikesta huolimatta positiivisella asenteella mennään ja luovuudelle on todellakin käyttöä!

Mielelläni autan sinuakin, jotta arkesi sujuisi ja elämä olisi täysipainoista ja mielekästä.

Työskentelen Oulun alueella, toivottavasti tapaamme!