Tutustu Pirjo Koskiseen

Olen 59-vuotias ja työskentelen asiakaspalvelukoordinaattorina Pirkanmaan alueella. Asun avomieheni ja kahden koiramme kanssa Orivedellä. Minulla on kaksi tytärtä ja kaksi lastenlasta. Minulla todettiin nivelreuma
14-vuotiaana ja toimin aktiivisesti Oriveden Reumayhdistyksessä. Olen markkinointimerkonomi ja työskentelin postin asiakaspalvelussa 30-vuotta. Kouluttauduin postiurani jälkeen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi ja lasten- ja nuorten erityisohjaajaksi. Tein sijaisuuksia lastensuojelulaitoksissa noin 4,5 vuotta. Sen jälkeen olen tehnyt toimistotyötä fysikaalisessa hoitolaitoksessa vastaanottosihteerinä ja toimin myös henkilökohtaisena avustajana MS-tautia sairastavalle miehelle.Ota rohkeasti yhteyttä, niin pohdimme yhdessä Sinulle sopivia palveluja.
Terv. Pirjo Koskinen