Tullaan tutuiksi Janna Maula

Asiakaspalvelukoordinaattori Janna Maula
Mottoni on "Yhdenvertaisuus sekä osallisuus ovat jokaisen oikeuksia. Apu ja avustaja antavat mahdollisuuden niiden toteutumiseen".

Olen, 50-vuotias, monessa mukana oleva, aktiivinen, vammainen nainen. Tamperelaistuin yli 40 vuotta sitten pääkaupunkiseudulta vanhempieni töiden perässä.

Olen tehnyt töinäni monenlaista hommaa, kulttuuripuolelta tutkimus- ja opetustehtäviin. Nyt ryhtyessäni asiakaspalvelukoordinaattoriksi olen hyvin innoissani, sillä uskon voivani tässä tehtävässä tavalla tai toisella hyödyntää sitä kaikkea, mitä olen elämässäni tähän mennessä kokenut, opiskellut ja nähnyt.

Asun avoliitossa Tampereen maaseudulla, Teiskossa. Perheeseeni ei tällä hetkellä kuulu muita kuin me kaksi, mutta koiran hankinta on haaveissa. Harrastan kirjoittamista vaikuttamista, koiria sekä pyörätuolitanssia. Lisäksi minua kiinnostaa yhteiskunnallinen vaikuttaminen, yhdistystoiminta sekä vammaisten osallisuuteen liittyvät kysymykset.

Yhteiskunnallista aktiivisuuttani osoittanee se, että olen mm. vammaisjärjestöaktiivi niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Lisäksi olen pyrkinyt vaikuttamaan ja muuttamaan yhteiskuntaa monilla muillakin rintamilla. Olen saavuttanut joitakin luottamustehtäviä kuten Tampereen kaupungin vammaisneuvoston jäsenyyden ja Suomen CP-liiton Pirkanmaan paikallisjärjestön puheenjohtajuuden. Kaiken muun aktiivisuuteni ohella, minulla on halu jakaa yhdenvertaisuus-, saavutettavuus-, esteettömyys- ja vammatietoutta kaikille niitä tarvitseville tai niistä kiinnostuneille.

Siksi tämä työ on tärkeää ja teen sitä sydämellä.