Ajankohtaista!

Lahjakortti 

Joululahjaksi hänelle, jolle et koskaan keksi sopivaa lahjaa tai hänellä on jo kaikkea tai et tänä jouluna pääse häntä tapaamaan. Hänelle, jota haluat muistaa tai hänelle, jonka arkea haluat helpottaa. Osta palvelua! Kevään ikkunanpesut, kevätsiivous, viikkosiivoukset, lumityöt, ruohonleikkuu kesällä tai jokin muu palveluistamme.
Käy nettisivullamme katsomassa palvelumme ja valitse. Lahjakortit toimitamme sinulle sähköisenä tai suoraan lahjakortin saajalle. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, me toteutamme! Lahjakorttimme on käytettävissä kaikissa kunnissa, joissa toimimme palveluntuottajina. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää puh. 040 504 1032.

Rauhaisaa Joulua! 


HUOM! Koronapandemian aikana

KORONA VALITETTAVASTI VAIKUTTAA MYÖS MEIDÄN TOIMINTAAN.
HALUAMME KUITENKIN TOIMIA HYVIN JA JOKAISEN TERVEYTTÄ KUNNIOITTAEN. NOUDATAMME HYVÄÄ HYGIENIATASOA JA KÄYTÄMME SUOJAVARUSTEITA, MUTTA VÄLTÄMME TURHIA LÄHIKONTAKTEJA JA SE VAIKUTTAA TÄLLÄ HETKELLÄ SITEN, ETTÄ TYÖHAASTATTELUT SEKÄ UUSIEN TYÖNTEKIJÖIDEN REKRYTOINTI ON HAASTAVAA. TEEMME VAIN VÄLTTÄMÄTTÖMÄT REKRYTOINNIT NIIN KAUAN, KUNNES PANDEMIA HELLITTÄÄ. HALUAMME TURVATA MYÖS ASIAKKAIDEMME RISKIN SAIRASTUA JA TEEMME KAIKKEMME, JOTTA ASIAKKAAMME KOKISIVAT OLONSA TURVALLISEKSI JA KORONA VAPAAKSI. PYRIMME VÄLTTÄMÄÄN TURHIA ASIAKASKONTAKTEITA JA SAAMAAN VAKITYÖNTEKIJÄN JOKAISELLE ASIAKKAALLE. SAMALLA KUITENKIN JOUDUMME LUOPUMAAN KAIKISTA HÄTÄRATKAISUISTA PALVELUN LAADUN SÄILYTTÄMISEKSI. PYYDÄMMEKIN TEILTÄ KAIKILTA YMMÄRRYSTÄ JA YHTEISTYÖTÄ PANDEMIAN AJALLE.